Levering og montering af trapper

Skal du have en ny trappe i hjemmet eller i virksomheden, så er Tømrer & Bygmester Regner Bak den helt rigtige hjælp at hente.

Vi kan stå for såvel opmåling som for levering og montering af din nye trappe. Vi kommer ud og ser på opgaven og giver gode råd og vejledning til, hvilken type trappe der vil matche både boligen og dine behov og ønsker til trappen. Derefter kan vi give et uforpligtende tilbud på opmåling, levering og montering af trappen.

Vi sørger for, at sikkerheden er i top

En trappe skal hver dag modstå mange trin op og ned, ligesom montering rent sikkerhedsmæssigt skal være udført korrekt. Derfor er det vigtigt at få en fagmand med ind over, når du skal måle op og opsætte og montere din nye trappe.

Hos Tømrer & Bygmester Regner Bak leverer vi altid et arbejde i højeste kvalitet, og med vores mangeårige erfaring og store ekspertise på området er du garanteret, at alle formalia og sikkerhedskrav er overholdt, når vi står for monteringen.

Har du spørgsmål til en konkret opgave eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 10 37 56.

​​

HVEM ER VI?

Tømrer og Bygmester

Regner Bak

KONTAKT OS

​Telefon: 40 10 37 56

Mail: regner.bak@gmail.com

FIND VEJ

​Rølkjær 49

6600 Vejen